Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація забудови на вул. Кульпарківській

city-adm.lviv.ua

Середа, 14 червня 2023, 12:03

На Кульпарківській збудують новий торгово-офісний центр

візуалізація забудови на вул. Кульпарківській

Виконком дозволив звести на вул. Кульпарківській 3-поверховий торгово-офісний центр з паркінгом.

Вчора, 13 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "ТБО Львівбуд" спеціалізованого закладу торгівлі з адміністративними приміщеннями на вул. Кульпарківській, 93 у Львові.

Новий торгово-офісний центр збудують поблизу магазину "Сільпо", на місці існуючої виробничої будівлі, на земельній ділянці площею 0,3797 га, що передбачена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Згідно із містобудівною документацією, висота новобудови становитиме 11,5 метра та матиме три поверхи. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 77%.

Тут передбачено облаштувати торгові та офісні приміщення, а також паркінг на 30 місць.

Функціональне призначення земельної ділянки, на якій облаштують кафе, – зона В-5 – зона промислових підприємств і технологічних об’єктів та установок V класу відповідно до детального плану території, обмеженої вул. Кульпарківською, залізничною колією, вул. С. Боткіна.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "ТБО Львівбуд" зареєстроване з 1995 року у Львові. займається організацією будівництва будівель. Власниками фірми є львів'яни Віталій Холявка, Володимир Холявка, Ярослав Холявка та мешканець Брюховичів Ігор Мельник.

Володимир Холявка також володіє львівською фірмою "Спортивний центр "Будівельник", натомість Ярослав Холявка – колишній президент "Асоціації будівельних підприємств Львівщини".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.