Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Середа, 14 червня 2023, 12:26

Комісія Львівської облради погодила кандидатури керівників п'яти комунальних закладів соцзахисту

Львівська облрада

Комісія рекомендувала депутатам на сесії обласної ради призначити керівників п’ятьох комунальних закладів у галузі соціального захисту.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Вчора, 13 червня, на своєму засіданні комісія з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій облради підтримала кандидатів на посади директорів п’яти комунальних закладів Львівщини у галузі соціального захисту. 

Йдеться про Журавненський будинок підтриманого проживання психоневрологічного типу, Ходорівський психоневрологічний інтернат, Монастироцький психоневрологічний інтернат, Грушківський психоневрологічний інтернат та Буківський дитячий будинок-інтернат.

Попередньо претенденти пройшли відкритий конкурсний відбір та були визнані переможцями. Тепер їх кандидатури мають затвердити на сесії Львівської обласної ради та укласти контракт терміном на 5 років.

"Переможцями конкурсу стали люди, які тісно пов’язані з сферою соціального захисту, мають відповідний досвід, стаж і добре знають проблематику таких установ. Вони працюють зі складною категорією осіб, які потребують належної уваги та підтримки" – зазначив голова комісії Микола Іщук.

Нагадаємо, раніше конкурсна комісія визначила переможців на посади директорів п’яти комунальних закладів Львівщини у галузі соціального захисту:

- Монастироцького психоневрологічного інтернату – Ганна Надяк;

- Грушківського психоневрологічного інтернату – Наталія Олександренко;

- Ходорівського психоневрологічного інтернату – Ігор Кос;

- Журавненського будинку підтриманого проживання психоневрологічного типу – Ольга Буянова;

- Буківського дитячого будинку-інтернату – Микола Стрюков.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.