Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Четвер, 15 червня 2023, 09:34

Російські окупанти випустили по Україні чотири крилаті ракети та 20 іранських безпілотників

повітряна тривога

Російські окупанти випустили по території України 4 крилаті ракети та 20 дронів Shahed, з них 1 ракету та всі дрони збили сили ППО.

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі, 15 червня, по території України російські окупанти випустили 4 крилаті ракети та 20 ударних дронів Shahed-136/131.

Протиповітряною обороною було збито 1 ракету та 20 ударних безпілотників.

"Уночі в період з 00.20 по 04.30 год 15 червня 2023 року російські окупанти завдали удару по Україні крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555, а також ударними дронами Shahed-136/131.

Чотирма літаками стратегічної авіації Ту-95мс здійснено чотири пуски крилатих ракет Х-101/Х-555 з Каспійського моря. Одну із ракет вдалось знищити, решта – влучили в промислові об’єкти в Дніпропетровській області. Про наслідки удару повідомлять місцеві військові адміністрації.

Іранські "шахеди" противник запускав з північного та південного напрямків.
Усі 20 ударних дронів знищено" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, внаслідок цієї атаки по Кривому Рогу Дніпропетровської області руйнувань зазнали 2 промислових підприємства, чоловік отримав поранення.

Нагадаємо, через атаку 29 травня уламки ракети впали на будівлю у Золочівському районі й вщент її знищили разом з трактором. Перед цим окупанти вночі 25 травня атакували Львівщину 10 дронами Shahed, всі з них знищили сили ППО.

Додамо, 9 березня під час масованої атаки по Україні ракети влучили в житлові будинки на Золочівщині, загинули п'ятеро людей, а 18 березня Львівську область атакували шість російських дронів-камікадзе, які влучили в нежитлові приміщення у Яворівському районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.