Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб А. Садового

П'ятниця, 16 червня 2023, 15:24

Дослідники Садового вимірюватимуть парасолькою кліматичні зміни у Львові

Андрій Садовий

Андрій Садовий створив робочу групу щодо адаптації міського простору до наслідків кліматичних змін.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №189 від 14 червня 2023 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу з розробки концепції природоорієнтованих рішень, які сприяють розв'язанню екологічних проблем Львівської МТГ та адаптації міського простору до наслідків кліматичних змін.

"З метою розробки концепції природоорієнтованих рішень, які сприяють вирішенню екологічних проблем Львівської МТГ та адаптації міського простору до наслідків кліматичних змін утворити робочу групу з розробки концепції природоорієнтованих рішень, які сприяють вирішенню екологічних проблем Львівської МТГ та адаптації міського простору до наслідків кліматичних змін" – йдеться у документі.  

Керівницею робочої групи Садовий призначив заступницю міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірину Маруняк, а її заступницею – заступницю директора департаменту економічного розвитку міськради Олександру Сладкову.

До складу цієї робочої групи увійшли: директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило, директор департаменту міської агломерації Юрій Лукашевський, начальник управління архітектури та урбаністики Антон Коломєйцев, голова постійної комісії екології, природокористування та енергозбереження Львівської міськради Володимир Лучишин.

Робоча група має до 30 серпня цього року надати план заходів з реалізації природоорієнтованих рішень на території Львівської МТГ, напрацювати концепцію, використовуючи міжнародний досвід та враховуючи українське і міжнародне законодавство у сфері екології, благоустрою та містобудування.

Додамо, нещодавно у Львові вирішили виділити 11 млн грн з бюджету на захист від підтоплення будинків на вул. Покутській і вул. Торф'яній.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.