Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Фб Львівської митниці

Четвер, 22 червня 2023, 14:16

У Шегинях виявили контрабанду нового одягу під виглядом гуманітарної допомоги

контрабанда

Водій вантажівки намагався незаконно перемістити 500 кілограмів нових одягу і взуття під виглядом гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора у пункті пропуску "Шегині – Медика" митники зупинили водія вантажівки, 37-річного львів'янина, який, згідно з митною декларацією, перевозив 23 тонни гуманітарної допомоги: консерви, іграшки, медичний одяг і взуття, дитячі речі.

"Під час поглибленого огляду авто працівники митниці спільно з прикордонниками виявили 2 790 одиниць нового спортивного одягу, взуття та інвентарю відомих торгових марок. Для перевірки законності ввезення вантажу Львівська митниця звернулася до однієї з громадських організацій Київщини, яка значилась одержувачем допомоги. Там підтвердили, що жодних товарів, крім вказаних в декларації, вони не очікували" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом працівники митниці склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Незадекларований товар вагою 500 кг вилучили, його вартість встановлять додатково, а справу передали до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.