Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Козицького

П'ятниця, 23 червня 2023, 13:05

Козицький виділив 200 засобів для дезінфекції для контролю та профілактики

Максим Козицький

Львівська ОВА виділила Львівському центру контролю та профілактики хвороб МОЗ 200 засобів для дезінфекції, щоб ліквідувати наслідки НС.  

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 442/0/5-23ВА від 15 червня 2023 року.

Максим Козицький розпорядився виділили ДУ "Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ" 200 засобів для дезінфекції.

"Виділити з Львівського регіонального резерву матеріально-технічних ресурсів ДУ "Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України" для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації матеріальні засоби" – вказано у розпорядженні.

Зокрема, йдеться про такі препарати:

- засіб дезінфікуючий "Мікрасепт" з дозуючим пристроєм, 1000 мл – 100 шт.;

- засіб дезінфікуючий "Бланідас 300" у таблетках, 300 шт. – 100 шт. 

Козицький зобов'язав Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ протягом трьох днів з моменту підписання цього розпорядження отримати в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА і препарати.

Додамо, у Дрогобицькому та Стрийському районах Львівської області сталася надзвичайна ситуація через потужні зливи, які відбулися 10 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.