Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

gazeta.lviv.ua

Середа, 27 лютого 2013, 18:54

Депутати Самбірської райради не змогли визнати незадовільним звіт голови РДА

Депутати Самбірської районної ради не змогли проголосувати за визнання незадовільним звіту голови Самбірської РДА, оскільки депутати-чиновники РДА бойкотували голосування.

Про це сьогдні, 27 лютого, повідомляє прес-служба Львівської крайової організації НРУ.

Згідно з повідомленням, голова Самбірської РДА Іван Білак сьогодні звітував перед депутатським корпусом про виконання програми соціально-економічного розвитку Самбірського району за 2012 рік.

З 45 присутніх на сесії депутатів лише 16 проголосувало «за» затвердження звіту голови РДА при необхідних 39, інформує прес-служба НРУ.

Відтак у порядок денний внесли пропозицію  про визнання звіту голови РДА незадовільним, що тягнуло б за собою висловлення недовіри чільнику місцевої адміністрації.

Депутати прийняли рішення про таємне голосування, однак, зібравшись після перерви виявили що частина депутатів, які займають посади в районній держадміністрації, відсутня.

Після перерахунку присутніх депутатів виявилось, що кворуму немає, тому засідання закрили.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.