Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

черги на кордоні

dpsu.gov.ua

Вівторок, 4 липня 2023, 13:30

Черги на кордоні з Польщею: як проїхати швидше

черги на кордоні

Сьогодні станом на 12:00 на кордоні з Польщею спостерігаються черги легкових і вантажних автомобілів, а також автобусів і пішоходів.

За даними Державної прикордонної служби України, станом на 12.00 найбільша кількість транспортних засобів у Львівській області очікує на пропуск у пунктах Краківець - Корчова (50 л/а), Шегині - Медика (50 л/а) і Угринів - Долгобичув (50 л/а). Найменше часу потрібно для перетину кордону у пунктах Смільниця - Кросценко (0 л/а) і Нижанковичі” (14 електронна в/а).

Пропуск пішоходів здійснюється лише на вихід з метою евакуації у пунктах Угринів, Рава-Руська, Грушів і Смільниця. У пункті “Шегині” пропуск пішоходів здійснюється у обох напрямках, але зараз там очікує 30 осіб. У пункті Краківець пропуск пішоходів не здійснюється.

У МПП Рава-Руська також була наявна черга з 3 автобусів. 

Для того, щоб уникнути непотребних очікувань на кордоні, мандрівникам рекомендується перевіряти актуальну інформацію про стан черг на сайтi Держприкордонслужби України або за допомогою онлайн-камер, встановлених в пунктах пропуску. Також можна скористатися послугою електронної черги для вантажного транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.