Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська обласна рада

Вівторок, 4 липня 2023, 18:04

Львівська облрада доручила ОВА виділити 40 млн грн на безпілотники для військових

Львівська обласна рада

Начальник Львівської ОВА має видати розпорядження про внесення змін до програми "Безпечна Львівщина" для скерування додаткових 40 млн грн на закупівлю безпілотників.

Львівська обласна рада ініціювала закупівлю безпілотних літальних апаратів і засобів протидії безпілотним летальним апаратам для потреб 8 військових формувань Львівщини, які виконують бойові завдання на фронті.

Рішення про це ухвалили сьогодні на сесії Львівської обласної ради. 

Депутати проголосували за збільшення фінансового ресурсу на реалізацію в 2023 році Комплексної програми "Безпечна Львівщина" на 40 млн грн.

"Ми отримали листи-запити від бригад Львівщини, які виконують бойові завдання на фронті і захищають Україну. Відтак 8 бригадам на покращення матеріально-технічного забезпечення скеруємо по 5 млн грн. Вважаємо, що ми ухвалили важливе оборонне рішення", – сказав голова комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Назарій Сумало. 

У 2023 році на реалізацію програми "Безпечна Львівщина" передбачено 139,2 млн грн.

Нагадаємо, що в умовах воєнного стану Львівська ОВА є розпорядником обласним бюджетом на підставі постанови Кабміну № 252 "Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану". Сьогодні депутати висловилися за повернення бюджетних повноважень.  

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.