Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

черги на кордоні

dpsu.gov.ua

Середа, 5 липня 2023, 09:07

Черги на кордоні з Польщею: де можна перетнути кордон без проблем

черги на кордоні

Найменша черга очікує пасажирів у пункті пропуску Грушів.

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України повідомляє про стан черг перед пунктами пропуску із Польщею, на виїзд з України у Львівській області, станом на 09.00 05.07.2023.

За даними управління, найменша черга очікує пасажирів у пункті пропуску Грушів, де на виїзд з України чекають лише 10 легкових автомобілів, 0 автобусів і 0 пішоходів. Пропуск пішоходів здійснюється лише на вихід з метою евакуації.

Також без значних черг можна перетнути кордон у пункті пропуску Нижанковичі, де здійснюється пропуск лише вантажівок з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн, без вантажу (крім цистерн, для небезпечних вантажів, зокрема ПММ). Наразі там очікує 9 вантажних автомобілей.

У пунктах пропуску Угринів і Краківець на виїзд з України чекають по 60 легкових автомобілей і по 0 і 3 автобуси відповідно. Пропуск пішоходів не здійснюється.

У пункті пропуску Шегині на виїзд з України чекають 50 легкових автомобілей, 5 автобусів і 40 пішоходів. Пропуск пішоходів здійснюється у обох напрямках.

У пунктi пропуску Рава-Руська на виїзд з України чекають 0 легкових автомобiлiв, 2 автобуси i 0 пiшоходiв. Пропуск пiшоходiв здiйснюється лише на вихiд з метою евакуацiї.

У пунктi пропуску Смiльниця на виїзд з України чекають 0 легкових автомобiлiв, 0 автобусiв i 0 пiшоходiв. Пропуск пiшоходiв здiйснюється лише на вихiд з метою евакуацiї.

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України рекомендує враховувати під час планування поїздок можливу нестабільну роботу електронних систем контрольних служб у пунктах пропуску.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.