Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ракетні удари у Львові

Фб ГУ ДСНСУ у Львівській області

П'ятниця, 7 липня 2023, 09:08

Кількість жертв ракетної атаки на Львів зросла до 10 осіб

ракетні удари у Львові

Це останні дані, які повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Внаслідок вчорашнього ракетного удару російських сил по житловому будинку у центрі міста загинули 10 осіб, ще 48 отримали травми та поранення різної важкості.

"Щойно знайшли 10 тіло. Жінка. Зараз надзвичайники вивільняють загиблу від завалів. На цьому рятувально-пошукову операцію буде завершено", – написав він. 

На лікуванні у лікарнях залишаються 6 постраждалих, стан яких – середньої важкості.

ДСНС повідомила, що розгорнуто 9 наметів для розміщення та харчування постраждалих, надання їм психологічної допомоги (ДСНС – 2, Червоний Хрест – 2, волонтери – 4 та місцеві органи влади – 1).

Організовано надання психологічної допомоги постраждалим.  

Нагадаємо, вчора з-під завалів зруйнованого внаслідок ракетного удару Росії будинку у Львові дістали тіло п'ятої жертви.

Ракетний удар стався у четвер, 6 липня, близько 23:00. Ракета влучила в багатоквартирний житловий будинок на вулиці Стрийській. Внаслідок вибуху будинок зазнав серйозних пошкоджень, а також постраждали сусідні будинки та автомобілі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.