Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Гірник

Фб Є. Гірника

Понеділок, 10 липня 2023, 11:20

У червні Гірник отримав майже 10 тисяч гривень

Євген Гірник

В.о. голові Львівської облради Євгену Гірнику у червні нарахували лише лікарняні. 

В.о. голови Львівської облради Євген Гірник у червні отримав зарплату у розмірі 54 736,2 гривні, з якої утримали 41517,41 гривні податків та зборів, отож чистими на руки він отримав 9 546,91 гривні.

Про це Варіанти повідомили у пресслужбі Львівської облради. 

У червні Гірнику нарахували лише лікарняні, зокрема лікарняні 5-днів – 9122,7 гривні та лікарняні соцстрах – 45613,5 гривень.  

Нагадаємо, що Євген Гірник вийшов зі складу фракції Батьківщина у Львівській облраді. Раніше Євген Гірник написав заяву про складання повноважень першого заступника голови Львівської обласної ради. Однак Львівська облрада не стала розглядати цю заяву. 

У січні цього року Гірнику нарахували 45 тис. грн зарплати, у лютому – 48 тис. грн, у березні – 56 тис. грн, у квітні – 65 тис. грн, у травні — 37 тис. грн. 

Нагадаємо, на першій сесії, яка відбулася 1 грудня 2020 року, депутати обрали депутата від ВО "Батьківщина" Євгена Гірника першим заступником голови Львівської облради.

Гірник працював викладачем та комерційним директором в Інституті обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України та був фізичною особою-підприємцем.

У 2019 році Гірник задекларував 645 тис. грн доходу і 1,9 млн грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.