Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Ворохта

blog.pokupon.ua

Понеділок, 10 липня 2023, 12:48

Укрзалізниця запускає гірські шатли зі Львова до Ворохти

Ворохта

Проєкт є частиною програми модернізації та розвитку залізничного транспорту в Україні. 

З 17 липня до 31 серпня 2023 року Укрзалізниця призначила додатковий поїзд №810/809 Львів – Рахів – Львів, який курсуватиме щосуботи та щонеділі у липні та щоденно у серпні.

Також курсуватимуть поїзди №816/815 Львів - Рахів - Львів щосуботи та щонеділі у липні. На цих поїздах можна пересісти на інші рейси до Києва, Дніпра, Запоріжжя, Харкова та інших міст.

Про це повідомила пресслужба залізниці. 

Квитки на ці поїзди можна придбати в застосунку Укрзалізниці, в чат-боті або на сайті. Вартість квитка залежить від класу місця та відстані. Наприклад, квиток зі Львова до Ворохти коштує 100 гривень за місце другого класу.

Проєкт є частиною програми модернізації та розвитку залізничного транспорту в Україні, яку реалізує Державна адміністрація залізничного транспорту України (Укрзалізниця) за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР). Ця програма передбачає оновлення рухомого складу, покращення інфраструктури, забезпечення безпеки та енергоефективності, а також покращення якості обслуговування пасажирів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.