Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

ЛМР

Понеділок, 10 липня 2023, 13:50

Депутати Львова підтримали ветеранів, які хочуть розвивати власний бізнес

Львівська міська рада

У Львові ветерани зможуть скористатись програмою ваучерної підтримки. 

Сьогодні Львівська міська рада ухвалила зміни до програми ваучерної підтримки суб'єктів малого та середнього підприємництва, які спрямовані на допомогу ветеранам та виробникам продукції подвійного призначення.

У межах програми передбачено два нових види ваучерів: бізнес-ваучери для ветеранів та інвестиційні ваучери для виробників продукції подвійного призначення.

Бізнес-ваучер надається на конкурсних засадах і може складати до 300 тис. грн. Його можна використати на придбання обладнання, сировини, оренду приміщення, навчання та консультації з питань бізнесу.

Інвестиційний ваучер також може досягати 300 тис. грн та може бути спрямований на оновлення та розширення матеріально-технічної бази підприємства, придбання устаткування, сировини, нерухомості тощо¹.

Крім того, депутати Львівської міської ради погодилися підвищити суму компенсаційного ваучера для бізнесу з 300 до 500 тис. грн. Цей вид ваучера надається на часткове виробниче оновлення обладнання, яке сприятиме економії електроенергії або переходу на альтернативне електропостачання.

Програма ваучерної підтримки була започаткована у 2019 році і за цей час допомогла майже 200 підприємцям. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.