Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

озеро Наварія

lviv.vgorode.ua

Вівторок, 11 липня 2023, 10:54

Садовий і Дубневич об'єднають зусилля для очищення озера Наварія

озеро Наварія

Результати спільної роботи мають представити до 1 листопада. 

Міський голова Львова Андрій Садовий 7 липня підписав розпорядження про утворення робочої групи з впровадження заходів щодо покращання екологічного стану озера Наварія.

До складу робочої групи увійшли представники міської ради, комунальних підприємств, депутати, сільські голови та представники громадськості.

Одним з членів робочої групи став Солонківський сільський голова Богдан Дубневич, який виступає за інтеграцію громад на базі договорів про співпрацю

Робоча група має опрацювати та реалізувати ефективні заходи з недопущення та запобігання забрудненню озера, покращання його екологічного стану, розвитку водовідведення та очищення каналізаційних стоків, а також проводити активну роз'яснювальну роботу з мешканцями прилеглих територіальних громад.

Також робоча група має підготувати інформацію про план дій, терміни їхньої реалізації, орієнтовну вартість, можливі джерела фінансування щодо будівництва очисних споруд на території Пустомитівської, Солонківської, Сокільницької територіальних громад та розробити комплексне бачення покращання стану озера Наварія та проаналізувати європейські екологічні програми, до яких може приєднатися Львівська міська територіальна громада у співпраці з міжнародними партнерами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.