Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

міст через Західний Буг

sokal-rada.gov.ua

Вівторок, 25 липня 2023, 14:46

Міст через Західний Буг відремонтують за 357 мільйонів гривень

міст через Західний Буг

Львівська ОВА провела закупівлю на ремонт моста через річку Західний Буг вартістю у 357 мільйонів гривень.

Департамент дорожнього господарства Львівської ОВА провів тендер у системі ProZorro з будівництва нового моста через річку Західний Буг.

Йдеться про міст на дорозі, що з’єднує населені Сокаль і Жвирку, і який буде розташований паралельно до вже теперішнього моста.

Аукціон відбувся 9 липня, участь у ньому взяла лише одна компанія – ТОВ "Автомагістраль-Південь", яку й оголосили переможцем торгів. Фірма відремонтує міст за 357 000 000 грн, натомість очікувана вартість робіт становила 360 387 707 грн.

Переможець тендеру має збудувати новий міст до 31 грудня 2025 року. Цьогоріч на роботи планується витратити 110 млн грн.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Автомагістраль-Південь" зареєстроване в Одесі з 2006 року, займається будівництвом доріг і автострад. Кінцевим власником фірми є мешканець Одеської області Олександр Бойко. Раніше компанія належала одеситам Валерії Коротковій та Олегу Наливанному. 

Нагадаємо, наприкінці 2021 року Львівська ОВА погодила проєктну документацію із ремонту моста через Західний Буг у Сокалі вартістю у 236 мільйонів гривень. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.