Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

nter.net.ua

П'ятниця, 1 березня 2013, 14:40

Депутати міської ради прийняли трирічну програму профілактики злочинності у Львові

Вчора, 28 лютого, на засіданні сесії Львівської міської ради депутати проголосували за ухвалу "Про затвердження комплексної програми профілактики злочиності у Львові на 2013-2015 роки".

За дану ухвалу свої голоси віддали 67 депутатів.

До 1 липня 2013 року виконавчі органи Львівської міської ради повинні розробити план заходів щодо впровадження Комплексної програми профілактики злочинності у м. Львові на 2013-2015 роки та подати його на погодження постійній комісії депутатської діяльності та законності.

"Завданням цієї програми є забезпечення профілактики злочинності та сприяння подальшому вдосконаленню практичної діяльності органів влади. Завданням міського голови є створення робочої групи, до якої увійдуть депутати міської ради, представники міліції, і до кожного пунку програми розроблятимуться заходи і передбачатимуться кошти", - пояснила керуючий справами виконавчого комітету Львівської міської  ради Марта Литвинюк.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.