Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Прес-реліз,   Середа, 26 липня 2023, 10:18

Акційні пропозиції онлайн-магазинів: де знайти та як скористатися

Економія стала необхідною умовою життя мільйонів українців.

Та заощаджувати зовсім не означає обмежувати себе, відмовляти собі в повсякденних потребах та приємних “дрібницях”, які приносять задоволення. Розумна економія — це вміння купувати якісні речі та послуги за нижчою від вказаної початкової ціни. Для цього не потрібно ходити на ринок і торгуватися. У сучасних умовах є більш ефективні та менш затратні стосовно часу способи зекономити кошти та отримати бажаний товар. Достатньо відстежувати акційні пропозиції інтернет-магазинів, застосовувати промокоди та бонуси й купувати зі знижками, які іноді досягають 80% вартості продукції.

Як дізнатися, де й коли можна придбати товар чи послугу за зниженою ціною, розповіли експерти сервісу Deshevshe.net.ua.

Де знайти коди на знижку 

Час, коли паперові купони друкували в газетах, звідки їх потрібно було вирізати, а потім іти в магазин, уже в минулому. Тепер знайти та вибрати потрібний бонус-код можна на сайті https://deshevshe.net.ua/ та інших спеціалізованих інтернет-майданчиках, так званих сайтах-агрегаторах. Такі веб-ресурси публікують на своїх сторінках актуальні промокоди та інші акційні пропозиції українських і міжнародних маркетплейсів. Секретну комбінацію літер та цифр потрібно лише скопіювати та вставити в спеціальне поле кошика під час оформлення замовлення. 

Знижки активуються автоматично. Розповсюджуються вони не лише на одяг, побутову техніку, косметику, засоби гігієни. Наприклад, в онлайн магазині Agromarket промокод з https://deshevshe.net.ua/coupons/agro-market-net можна використати для замовлення насіння, саджанців дерев та кущів, добрив, стимуляторів росту рослин.

Загалом, коди дають можливість придбати за нижчою ціною практично будь-який товар чи послугу, як-то предмети інтер’єру, мікрокредит чи страховий поліс, замовити, скажімо, доставку суші чи таксі.

Зазначимо, що сайти-агрегатори — найбільш популярне місце для пошуку промокодів. Причина в тому, що на цих ресурсах інформація про актуальні знижки, акції, розпродажі розсортована по категоріях та магазинах. Отже, підібрати потрібний купон можна в декілька кліків та зразу перейти на сайт продавця. 

Знайти промокоди та дізнатися про чинні акції можна також безпосередньо в інтернет-магазині. Уся інформація розміщена в спеціальному розділі. Такий спосіб підбору промокодів вигідний тим споживачам, які чітко визначилися, що вони хочуть купити і де будуть робити замовлення.

Продавці та надавачі послуг також публікують промокоди та анонсують акції на своїх сторінках у соцмережах. До речі, за підписку на такі сторінки компанії пропонують досить вигідні бонуси та подарунки.

Окремим інструментом для пошуку знижок експерти називають блогерський контент. У своїх текстових, відео- та аудіопостах блогери не лише діляться досвідом, а й рекламують певні компанії та пропонують скористатися кодом на знижку чи взяти участь в акції.

Отримати промокод та повідомлення про акцію можна й на електронну адресу. Але українці зазвичай відмовляються від розсилки, хоча досить багато компаній за підписку на неї пропонують вигідні знижки. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.