Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Неділя, 30 липня 2023, 09:24

Найбільша черга авто на кордоні у Шегині

Станом на 9:00 сьогодні найбільші черги з автомобілей та автобусів спостерігалися на пунктах пропуску Шегині, Краківець та Грушів.

Про це повідомла ДПСУ.

«Шегині» - 65 л/а, 7 автобусів

«Угринів» - 60 л/а, 4 автобусів

«Грушів» - 60 л/а, 13 автобусів

«Краківець» - 60 л/а, 23 автобусів.

Найменші черги були на пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Смільниця», де не було жодного легкового авто, автобуса або пішохода.

Щодо пункту пропуску «Нижанковичі», то там здійснювався пропуск лише вантажних автомобілів з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн, без вантажу (крім цистерн, для небезпечних вантажів, у тому числі палива). На цьому пункті пропуску очікували на перетин кордону в електронній черзі два вантажних авто.

Єдиним пунктом пропуску, де здійснювався пропуск пішоходів у обох напрямках, був «Шегині». Там очікували на перетин кордону 30 пішоходів.

Прикордонна охорона закликає громадян перевіряти інформацію про стан черг на кордоні перед поїздкою та обирати оптимальні маршрути. Також нагадує про необхідність мати при собі всю необхідну документацію для перетину кордону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.