Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання на хабарі

lviv.gp.gov.ua

Понеділок, 31 липня 2023, 14:15

Львів'янин організував схему переправлення ухилянтів через кордон за допомогою системи Шлях

затримання на хабарі

Львів'янин за 4 200 доларів виготовляв пакет фіктивних документів, на основі яких ухилянти перетинали кордон під виглядом волонтерів.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, викрили та повідомили про підозру 44-річному львів’янину за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон.

"Підозрюваний під час дії воєнного стану сприяв у незаконному перетині державного кордону України. За грошову винагороду він обіцяв військовозобов’язаному виготовити пакет фіктивних документів. На підставі останніх до системи "Шлях" вносилась інформація про те, що особа являється волонтером від громадської організації. Це надавало чоловіку право безперешкодного перетину кордону" – наголосили у прокуратурі.

Львів'янина затримали під час одержання ним хабаря у 4 200 доларів.

Наразі тривають слідчі дії тривають, встановлюються інші причетні особи.

Нагадаємо, нещодавно в області затримали мешканку Червонограда, яка за 6 тисяч доларів виготовила документи для ухилянта та обіцяла посприяти у перетині кордону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.