Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація лікарні у Брюховичах

city-adm.lviv.ua

Середа, 2 серпня 2023, 11:37

У лікарні в Брюховичах добудують новий поверх та облаштують басейн

візуалізація лікарні у Брюховичах

Виконком дозволив облаштувати відділення реабілітаційного центру Unbroken у приміщенні лікарні в смт Брюховичі.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 1 серпня, виконавчий комітет Львівської міськради затвердив містобудівні умови та обмеження для ТМО №1 на реконструкцію відділення лікарні на вул. В. Івасюка, 74 в смт Брюховичі для створення реабілітаційного центру системи Unbroken.

Зокрема, у лікарні добудують ще один поверх, збільшать кількість ліжкомісць, зроблять басейн та здійснять благоустрій території. Тут проходитимуть реабілітацію військові та цивільні, що отримали поранення в результаті російської агресії.

"Тут передбачено нові зали для реабілітації, збільшення кількості ліжкомісць, а відтак більше пацієнтів зможуть лікуватися одночасно. Також для пацієнтів центру можуть проводити реабілітаційні заняття на природі, щоб використовувати потенціал території, яка є поруч.

Окрім того, в планах облаштувати басейн для гідротерапії й зробити центр повністю інклюзивним, для цього ми переорієнтовуємо вхід. Раніше вхід був зі східного боку, тепер буде з північного – це дасть можливість якісно розмежувати рух персоналу та відвідувачів і також пацієнтів. Логістично центр працюватиме ефективніше та зможе надавати якісніші медичні послуги" – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

У реабілітаційному центрі добудують третій, поверх через що кількість ліжкомісць збільшиться з 70 до 106. А на території центру облаштують благоустрій включно зі спортивними майданчиками. Також передбачено збір дощової води, щоби зменшити навантаження на систему каналізування.

Нагадаємо, у травні цього року комісія охорони здоров’я Львівської міськради підтримала виділення 2,8 млн грн для облаштування у приміщенні лікарні в Брюховичах відділення реабілітаційного центру Unbroken. Сам конкурс стартував у жовтні 2022 року.

Додамо, у квітні цього року у Львові відкрили першу чергу реабілітаційного центру Unbroken: старий корпус поліклініки на вул. Мазепи, 25 переобладнали під сучасний корпус реабілітації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.