Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

www.vashsad.ua

П'ятниця, 1 березня 2013, 18:53

Виконком вкотре переніс розгляд питання про розроблення плану території парку Снопківський

Сьогодні, 1 березня, виконавчий комітет Львівської міськради вкотре переніс розгляд питання про розроблення детального плану території у межах вулиць Зеленої, Липової Алеї, Стуса, Кубанської.

За рішення про перенесення питання проголосували усі члени виконавчого комітету.

Мешканців цих вулиць, які прийшли на виконком, обурило те, що директор департаменту містобудування Львівської міської ради Андрій Павлів, пояснюючи присутнім про необхідність детального плану для встановлення меж парку Скнилівський, показав той самий план, який колись пропонували ФК «Карпати» до Євробаскету. На сьогодні замовником виступає Львівське комунальне підприємство «Зелений Львів».

«У Снопківському парку на даний час є приватизовані ділянки і забудови, тому для оформлення документації на них потрібно визначити межі парку та розробити детальний план», - зауважила начальник юридичного відділу Львівської міської ради Гелена Пайонкевич.

Депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк, запропонував перенести розгляд цього питання на наступне засідання, аргументувавши це тим, що «за тиждень можна зібрати комісію, котра б вислухала представників усіх сторін, котрих хвилює це питання, виїхати на територію парку і з'ясувати спірні моменти».

Нагадаємо, у лютому прокуратура Львова вимагала скасування незаконного рішення виконкому Львівської міськради від 25 січня щодо дозволу на розроблення детального плану та забудови території у межах вул. Зеленої, Липової Алеї, В.Стуса та Кубанської.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.