Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

черги на кордоні

dpsu.gov.ua

Неділя, 6 серпня 2023, 09:48

Черги на кордоні з Польщею: найбільш завантажені пункти пропуску Шегині, Грушів і Угринів

черги на кордоні

Сьогодні на кордоні Львівської області з Польщею спостерігаються значні черги транспортних засобів і пішоходів, які хочуть виїхати з України.

За даними Державної прикордонної служби України, станом на 09.00 найбільш завантажені пункти пропуску були «Шегині», «Грушів» і «Угринів».

перед  пунктом пропуску «Шегині» черга складала 70 легкових автомобілів, 10 автобусів і 30 пішоходів. На цьому пункті пропуск пішоходів здійснюється у обох напрямках. 

На пункті пропуску «Грушів» черга складала 50 легкових автомобілів і 8 автобусів. На цьому пункті пропуск пішоходів не здійснюється.

На пункті пропуску «Угринів» черга складала 30 легкових автомобілів і 4 автобуси. На цьому пункті пропуск пішоходів не здійснюється. 

На інших пунктах пропуску черги були меншими або взагалі вiдсутнiми. Наприклад, на пунктi пропуску «Кракiвець» черга складала лише 20 легкових автомобiлiв i 8 автобусiв. На пунктi пропуску «Смiльниця» черга складала лише 10 легкових автомобiлiв i жодного автобуса.

На пунктах пропуску «Рава-Руська» i «Нижанковичi» черг не було взагалi .

Для того, щоб уникнути непотрiбних затримок i незручностей, ДПСУ рекомендує громадянам планувати свої поїздки заздалегiдь i вибирати менш завантаженi пункти пропуску.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.