Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Прес-реліз,   Понеділок, 7 серпня 2023, 12:17

Обручки – як обрати кращий варіант?

Коли починаєш знайомитися з колекціями ювелірних виробників, дивуєшся кількості пропозицій. 

Причому всі прикраси заслуговують на увагу, бо всі відрізняються високою якістю виготовлення і стильним зовнішнім виглядом.

І як з цього різноманіття обрати обручки? Дуже просто. По-перше, треба визначитися в якому дорогоцінному металі ви хочете цю символічну прикрасу. По-друге, варто завчасно визначитися з ціновим сегментом. І нарешті, за допомогою фото, та, скориставшись рекомендаціями експертів УкрЗолото, вам вдасться вибрати ідеальний варіант.

Увага на декор чи форму?

Обручки – то прикраси, які мають кілька класичних виконань. Так якщо говорити про форму, то це:

  • Випукла;

  • Плоска.

В народі їх ще називають «американкою» і «європейкою». Але для того щоб задовільними запити сучасних споживачів, мануфактури починають відходити від класики і пропонують обручки в різних виконаннях (форма корони, унікальний декор, незвична кольорова гама).

Для виготовлення таких прикрас як обручки використовується не тільки золото (знову ж таки стереотипна класика) але і срібло і платина. Причому золото може бути:

  1. Червоним;

  2. Білим;

  3. Жовтим.

А срібло покривають чорнінням, позолотою або родієм. До речі, якщо у когось з молодять чутлива шкіра – зверніть увагу на моделі з родієвим покриттям. Це може бути як обручка з золота так і срібла. Головне тут родієве покриття, яке і металу додає блиску та робить його більш зносостійким і для шкіри повністю безпечне.

Якщо в класичному виконанні обручка - то чисте золото без декору, то сучасна мода стала більш демократичною і дозволяє декоративне оформлення у вигляді:

  1. Інкрустації коштовним камінням;

  2. Вставок з кераміки, емалі та навіть стразів.

Також сучасні тренди впливають і на таку особливість обручок як однаковість. Раніше вважали що ці прикраси мають бути на 100% однаковими і для Неї і для Нього. Але часи змінилися і нікого вже не здивує що Його обручка нічим не схожа на ту прикрасу яка у Неї на пальці. Хоча, як показує практика, більшість пар молодят поки обирають класичну версію, тобто однакові за стилістикою і дизайном обручки, які відрізняються тільки розмірами.

Щодо вартості, тут теж багато варіацій. Та ювеліри пропонують ексклюзивні унікальні рішення в єдиному екземплярі або випущені обмеженим накладом, які коштують дуже дорого. Якщо така покупка не вписується в бюджет, для вас колекції в середньому і навіть бюджетному сегменті. При цьому не хвилюйтеся і якість виготовлення таких прикрас висока, і зовнішній вигляд у них дуже красивий та стильний. Консультанти UkrZoloto радять ознайомитися з доступними серіями за допомогою фото і описів. Але дякуючи тому, що вибір справді величезний, без обручок навряд чи хтось залишиться.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.