Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Львівська митниця

Вівторок, 8 серпня 2023, 15:06

У Краківці виявили контрабанду годинників, смартфонів та ігрових приставок

контрабанда

Водій рейсового автобуса намагався незаконно ввезти в Україну техніку вартістю 500 тисяч гривень.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

У пункті пропуску "Краківець – Корчова" митники зупинили водія рейсового автобуса, 48-річного мешканця Прикарпаття, який незконно намагався ввезти в Україну різноманітну техніку на 500 тис. грн.

"Для проходження митного контролю водій, 48-річний житель Прикарпаття, обрав смугу руху "червоний коридор" та задекларував лише особисті речі. Під час огляду транспортного засобу працівники митниці виявили в багажному відділенні годинники Apple Watch, смартфони Samsung A54G, ігрові приставки Nitendo та Sony Play Station" – йдеться у повідомленні. 

За цим фактом львівські митники склали адміністративний протокол, відповідно до ч. 2 ст. 471 Митного кодексу України (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами) МКУ. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 30 відсотків вартості цих товарів.
Товар, орієнтовною вартістю 500 тис. гривень, тимчасово вилучено.

Незадекларований товар, вартістю 500 тис. грн, вилучили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.