Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський центр олімпійської підготовки

Фб центру олімпійської підготовки

Середа, 9 серпня 2023, 12:05

Біатлонне стрільбище у Новояворівську хочуть реанімувати за 96 мільйонів

Львівський центр олімпійської підготовки

Львівська ОВА замовила за 96 мільйонів гривень реконструкцію біатлонного стрільбища та лижероллерних трас в Новояворівську.

Управління капітального будівництва Львівської ОВА оголосило тендер у системі ProZorro на реконструкцію біатлонного стрільбища та лижероллерних трас Львівського обласного центру олімпійської підготовки у Новояворівську, яку переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2024 року.

Очікувана вартість закупівлі становить 96 105 234 гривень, а єдину заявку подало ТОВ "Житло Буд Сервіс" з пропозицією виконати всі роботи за 86 015 634,49 грн. Наразі заявка фірми перебуває на розгляді тендерної комісії.

Згідно з закупівлею, тут замінять зношений дорожній одяг, облаштують новітню систему освітлення, вдосконалять систему повздовжнього водовідводу та забезпечать водовідведення. Таким чином планують покращити транспортно-експлуатаційні показники чотирьох лижеролерних трас.

Окрім цього, в обласному центрі олімпійської підготовки у Новояворівську планують змінити геометричні параметри лижеролерних трас, доставити нові пускові установки для засніжених трас, забезпечити устаткування та обладнання для обслуговування біатлонного стрільбища.

Ділянки чотирьох лижеролерних трас, що проєктується, розташовані у лісовому масиві. Їхня загальна протяжність становить більше ніж 7 кілометрів. Траса доповнюється штрафним колом протяжністю 150 метрів, стрілецькою та суддівською зонами.

Ця територія буде доступною для маломобільних груп населення. Після проходження міжнародної сертифікації на цій трасі зможуть проводити міжнародні змагання.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Житло Буд Сервіс" зареєстроване з 2011 року у Новояворівську, займається монтажем водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування. Власником фірми є мешканець села Старичі на Яворівщині Валентин Козак, який також є власником низки будфірм, зареєстрованих у Новояворівську.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.