Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

обшуки

Фб Антикорупційний моніторинг Львівщини

П'ятниця, 11 серпня 2023, 10:20

Поліція проводить обшуки у керівника Держпродспоживслужби Львівщини

обшуки

Посадовця підозрюють у налагодженні схеми вимагання хабарів з підлеглих.

Про це повідомляє ГО "Антикорупційний моніторинг Львівщини" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Правоохоронці вчора, 10 серпня, розпочали обшуки у службовому кабінеті та у будинку начальника львівського відділення Держпродспоживслужби Євгенія Баркити, а також у начальника відділу реєстрації сільськогосподарської техніки Держпродспоживслужби Львівщини.

Посадовців звинувачують у налагодженні схеми вимагання хабарів з підлеглих.

"Маємо підтвердження що у службових кабінетах і за місцем проживання начальника львівського головного управління держспоживлужби Баркита Є. і у начальника відділу реєстрації сг техніки Денисяка Т. оперативники УСР і прокуратура проводять обшуки. Начебто посадовці попалися на схемі "збирання данини" з підлеглих підрозділів.

Про цю обʼєднану структуру мало відомо в суспільстві, однак насправді в ній сконцентровані повноваження санітарного та фітоконтролю, ліцензування і багато інших функцій, які як зʼясувалось дають постійний дохід який йде нагору по-вертикалі. Все працює за взірцем митниці" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.