Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

чергі на кордоні

dpsu.gov.ua

Субота, 12 серпня 2023, 09:52

Черги на кордоні з Польщею: як пройти швидше

чергі на кордоні

Українці, які планують перетнути кордон з Польщею, повинні бути готові до черг на пунктах пропуску.

Сьогодні, станом на 09.00 найбільша черга була на пункті пропуску «Краківець» - 140 легкових автомобілів і 12 автобусів. Також значні черги спостерігалися на пунктах пропуску «Рава-Руська» - 110 л/а і 2 автобуси, та «Шегині» - 60 л/а, 9 автобусів і 110 пішоходів.

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України. 

Пропуск пішоходів здійснюється лише на пункті пропуску «Шегині», де можна перетнути кордон в обох напрямках. На інших пунктах пропуску пішоходи не можуть перетинати кордон.

Вантажним транспортом можна скористатися лише на пункті пропуску «Нижанковичі», де здійснюється пропуск лише вантажівок з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн, без вантажу (крім цистерн, для небезпечних вантажів, у т.ч. ПММ).

Для тих, хто хоче уникнути черг на кордоні, є кілька порад:

  • Сплануйте свою подорож заздалегідь і оберіть найменш завантажений пункт пропуску.
  • Слідкуйте за оновленнями про стан черг на сайтi Держприкордонслужби України або у мобiльному додатку «ДПС Online».
  • Матерiально-технiчне забезпечення та органiзацiя роботи пунктiв пропуску на кордонi залежить вiд країни сусiда, тому у разi потреби звертайтеся до представникiв прикордонної служби країни сусiда за додатковою iнформацiєю.
  • Дотримуйтеся правил перетину кордону і матерiально-технiчного режиму на пунктах пропуску, не порушуйте громадський порядок і не створюйте конфлiктних ситуацiй.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.