Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. І. Франка, 63

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 14 серпня 2023, 11:43

Комунальне приміщення у центрі Львова продали за чотири мільйони гривень

вул. І. Франка, 63

Львівська міськрада продала приміщення на вул. І.Франка, 63 за 4 мільйони гривень підприємцю з міста Мостиська.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro нежитлові приміщення на першому поверсі на вул. І.Франка, 63 у Львові, загальною площею 39,7 м². 

Аукціон відбувся 10 серпня, на нього подалися четверо учасників. Переможцем обрали підприємця Остапа Шабаковського, який погодився придбати приміщення за 4 025 404 грн. Натомість початкова вартість нерухомості становила 2 540 280 грн.

Згідно з закупівлею, приміщення, яке виставили на аукціон, є вільним, не перебуває в оренді та не є пам'яткою культурної спадщини. 

За даними аналітичної системи YouControl, Остап Шабаковський зареєстрований з 2011 року у Мостиськах, займається наданням інших інформаційних послуг. Він також володіє АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Скайлайн" (Київ) та низкою автокомпаній у Мостиськах.

Додамо, у червні цього року Львівська міськрада продала приміщення на вул. Б. Хмельницького, 11 за 25 млн грн з умовою облаштувати тут культурно-освітній центр та кафе.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.