Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

теплопостачання

Понеділок, 14 серпня 2023, 13:50

Львівщина на 60% готова до нового опалювального сезону

теплопостачання

В області до роботи в осінньо-зимовий період готові 1026 з 1682 котелень.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Станом на 9 серпня у Львівській області до нового опалювального сезону 2022-2023 років підготувалися на 60%. 

"У нашій області є 1682 котельні. 1026 з них уже готові до роботи в осінньо-зимовий період. На котельнях комунальної та відомчої власності створили запас вугілля, деревини та палетів" – зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, в межах підготовки житлового фонду проводять роботи з ремонту внутрішньобудинкових систем електропостачання, ремонту внутрішньобудинкових систем постачання теплової енергії та гарячої води та промивання внутрішньобудинкових систем постачання теплової енергії.

Також здійснили комплексну підготовку 11 508 житлових будинків та 1 535 об’єктів соціальної сфери.

Стан готовності водопровідно-каналізаційного господарства області складає 63%. Запланували ремонт та заміну 45 км водопровідних та каналізаційних мереж. Станом на 30 липня відремонтували та замінили 26,92 км (55 %).

"На випадок відключення електроенергії заклади охорони здоров’я і соціального захисту на 100% забезпечили генераторами" – додав Козицький.

Крім того, в області здійснюють перевірку наявності та готовності до експлуатації резервних джерел живлення в закладах освіти, культури, теплопостачальних та водопровідно-каналізаційних підприємствах.

Повністю підготуватися до нового опалювального сезону Львівська область має до 1 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.