Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

АЗС

Середа, 16 серпня 2023, 15:55

На Львівщині у липні найбільше подорожчали паливо та мастила

АЗС

У липні, у порівнянні з червнем, на 6,7% подорожчали паливо та мастила. 

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Загалом, за місяць споживчі ціни у Львівській області знизилися на 1,2% (в Україні – на 0,6%), а з початку року зросли на 3,2%. Ціни на продукти харчування та безалкогольні напої за місяць знизилися на 3,1%.

У житлово-комунальній сфері на 0,1% подорожчали матеріали для утримання і ремонту житла. Вартість комунальних послуг не змінилася.

У сфері транспорту на 6,7% подорожчали паливо та мастила. Ціни на автомобілі знизилися на 0,8%. Вартість транспортних послуг не змінилася.

Ціни на одяг і взуття знизилися на 4,3%.

Телевізори, ноутбуки, планшети, електроінструменти, посуд столовий і кухонний, мобільні телефони, побутова техніка подешевшали на 5-0,3%. Вартість поштових послуг збільшилася на 15%, санаторно-курортних установ – на 3,1%, перукарень – на 2,1%, страхування особистого транспорту – на 1,7%, ремонту взуття – на 1,5%, харчування поза домом – на 1,2%.

Нагадаємо, у червні, у порівнянні з травнем, на 69,7% збільшилися тарифи на електроенергію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.