Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наслідки ракетного удару у Львові

lv.dsns.gov.ua

Середа, 16 серпня 2023, 10:54

На Львівщині пошкоджені 120 будинків внаслідок ракетної атаки російських окупантів

наслідки ракетного удару у Львові

Найскладніша ситуація з пошкодженими будівлями є у Залізничному районі Львова. 

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Внаслідок вчорашньої ракетної атаки у Львові та області було пошкоджено близько 120 будинків, як багатоквартирних, так і у приватному секторі.

"Найскладніша ситуація у Залізничному районі Львова. Там уразило близько 100 будинків. Найбільше ушкоджень комісія, яка обстежує постраждалі об’єкти, зафіксувала у житловому будинку на вулиці Каховській та у медичному коледжі на Патона. Також є пошкодження у будинках на Городоцькій, Трещаківського, Гарматія та Тюльпановій.

У Львові вибило або пошкодило близько 500 вікон та понад 40 одиниць вхідних дверей. Заміни або ремонту потребують покрівлі у 6 багатоквартирних та 4 приватних будинках. У 17 квартирах з’явилися тріщини на стінах. Обстеження триває" – заявив Козицький.

Натомість у селі Ставчани Львівського району 3 житлові будинки та стільки ж господарських будівель відновленню не підлягають.

У селі Суховоля пошкоджені 4 житлових будинки в приватному секторі. 

Нагадаємо, 15 серпня під час повітряної тривоги, яка тривала з 04:02 до 05:49 год, російські окупанти випустили по території Львівщини ракети, які влучили в житлові будинки у Львові та області. Внаслідок цієї атаки постраждали 19 людей.

У Львові виділять 20 млн грнна відновлення пошкоджених будинків та дитячого садочка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.