Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Прес-реліз,   Середа, 16 серпня 2023, 13:04

Магазин подарунків – саме тут збуваються всі мрії

Сучасний споживач віддає перевагу речам практичним і корисним. Але це коли йдеться про одяг, меблі чи взуття.

А от коли треба підібрати презент, тут вже на перший план виходить оригінальність.

Хоча, магазин подарунків пропонує різні варіанти, серед яких і речі практичні, і цікаві, і смішні, і смачні. Отже вибір величезний і цей асортимент постійно поповнюється. Це дозволяє підібрати подарунок для всіх і кожного, під будь-який привід. Експерти ЮаМейд запропонують вам не просто цікаві речі, а виготовлені вітчизняними виробниками. А це вже гарантована якість, продуманий дизайн та доступні ціни.

Як обрати вдалий презент?

Спочатку треба визначитися з тим для кого подарунок і під який привід. Якщо це рідна людина, наприклад, мама або сестра, ви добре знаєте їх смаки та уподобання. Отож підібрати щось підходяще буде не складно. Якщо це колега чи бізнес партнер – тут варто бути обережнішим і краще обирати щось універсальне, нейтральне.

Для того щоб спростити процес підбору презентів вони «розбиті» на групи і підбирати варто речі з урахуванням приводу:

  • День народження;

  • День ангела;

  • День матері;

  • Новий рік;

  • Різдво;

  • Великдень;

  • Професійне свято.

В залежності від віку та статі, виробники пропонують цікавинки для:

  1. Дівчат / жінок;

  2. Хлопчаків / джентльменів;

  3. Дітей / дорослих.

Також відрізняються подарунки за ціною і призначенням. Якщо мова про вартість, то як правило, вона доступна. І взагалі, не варто дарувати дуже дорогі речі, бо це може поставити отримувача презенту у незручне становище. Подарунковий етикет не радить робити занадто дорогі презенти, особливо якщо йдеться про колегу чи партнера по бізнесу.

Щодо призначення, то тут варіантів безліч адже це може бути одяг, іграшки, книги, смаколики, картини, посуд, предмети для хобі та спорту. Головне, підібрати подарунок з душею і позитивними емоціями.

Існує окремий вид подарунків – прикольні. З ними теж варто бути обережним і не дарувати якщо ви не дуже добре знайомі з людиною і не впевнені що вона правильно оцінить якийсь дуже незвичний мімішний презент. Як кажуть експерти UaMade у кожної людини своє почуття гумору і не слід експериментувати з ним. Тим більше що окрім цікавих/прикольних презентів доступно багато більш вдалих рішень, які відрізняються практичністю, функціональністю, високою якістю і доступною вартістю.

До речі, висока якість виготовлення для речі яку ви плануєте дарувати – то важливо. Тому звертайте увагу не тільки на дизайн та зовнішній вигляд, а і на матеріали з яких виготовлена та чи інша річ. Якщо це цукерки чи інші смаколики – переконайтеся що для їх виготовлення використані тільки якісні та свіжі продукти. Хоча, якщо обирати презенти у перевіреному магазині, жодних проблем не буде. То краще відвідати магазин подарунків який має добру репутацію серед споживачів і підібрати цікавинку як сестрі чи другу, так і собі. А чом би ні… робити презенти/сюрпризи самому собі – це добра традиція, яку варто започаткувати.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.