Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

П'ятниця, 18 серпня 2023, 15:07

Суд повернув Золочівській ОТГ шість незаконно приватизованих земельних ділянок

земельна ділянка

Загальна площа ділянок сільськогосподарського призначення становить понад 2 га.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Золочівська окружна прокуратура забезпечила виконання рішень суду про витребування з приватної власності шести земельних ділянок, які знаходяться в одному із сіл Золочівської ОТГ.

Загальна площа ділянок сільськогосподарського призначення становить понад 2 га.

"Колишня голова територіальної громади підробила рішення сесії сільської ради. Внаслідок чого із комунальної власності громади незаконно вибуло ряд земель сільськогосподарського призначення, які були безкоштовно передані у приватну власність громадянам. Реагуючи на порушення, прокуратура звернулась до суду з позовами про повернення у комунальну власність незаконно переданих земельних ділянок" – наголосили у прокуратурі.

Суд задовольнив позови прокуратури в повному обсязі. Наразі внесено відомості в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та повернуто земельні ділянки у комунальну власність.

Крім цього, прокурори скерували до суду обвинувальний акт щодо сільської голови за факом службового підроблення та зловживання владою. Судовий розгляд триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.