Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

світлофор у Львові

Вівторок, 22 серпня 2023, 11:03

У Львові не працюватимуть 100 світлофорів через заміну опор

світлофор у Львові

У місті розпочинають роботи із заміни опор для світлофорів, які визнали аварійними.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 22 серпня, фахівці ЛКП "Львівавтодор" розпочинають роботи із заміни 100 опор для світлофорів, які визначили такими, що першочергово потребують заміни.

Підприємство уже закупило необхідну кількість металоконструкцій та уклало договір з підрядною організацією. На першому об’єкті, перехресті вулиць Сахарова – Вітовського – Коперника, роботи триватимуть до 24 серпня. На час проведення робіт світлофори тимчасово не працюватимуть.

Загалом, найближчими днями буде замінено 7 опор із 5 консолями для трьох світлофорних об’єктів на таких перехрестях:

- 22-24 серпня: вул. Сахарова – вул. Вітовського – вул. Коперника;

- 25-28 серпня: вул. Листопадового Чину – вул. Університетська;

- 29 серпня – 1 вересня: вул. Тершаковців – вул. Костя Левицького та вул. Пекарська – вул. Тершаковців (рух на обох перехрестях регулює один світлофорний об’єкт).

"На час виконання робіт світлофори тимчасово не працюватимуть. Ми звернулись в управління патрульної поліції у Львівській області із проханням забезпечити на вказаних перехрестях присутність регулювальників. Також закликаємо всіх учасників дорожнього руху бути особливо уважними та виконувати вказівки патрульних" – зазначили в ЛКП "Львівавтодор".

Додамо, у квітні цього року виконком Львівської міськради погодив встановлення світлофорів на вул. Княгині Ольги та вул. В. Липинського, 60 у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.