Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 22 серпня 2023, 14:30

У Львові напрацювали дорожню карту запровадження наглядових рад при комунальних підприємствах

Львів

Львівська міськрада напрацювала дорожню карту запровадження наглядових рад при ЛКП, яку мають реалізувати до жовтня цього року.

Про це сьогодні, 22 серпня, під час комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Станом на сьогодні міськрада напрацювала дорожню карту запровадження наглядових рад при львівських комунальних підприємствах, яка складається з трьох кроків:

- затвердження типового статуту підприємства, в якому створена наглядова рада;

- реєстрація статутів ЛКП "Львівводоканал" та ЛКП "Львівсвітло";

- департамент житлово-комунального господарства Львівської міськради видає наказ про оголошення конкурсу.

За словами Москаленка, всі кроки цієї дорожньої карти повинні бути реалізовані до 1 жовтня цього року.

Зазначимо, у травні цього року депутати у рамках пілотного проєкту дозволили створити наглядові ради при ЛКП "Львівводоканал" та ЛКП "Львівсвітло".

Тоді ж департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради депутати доручили до жовтня цього року внести зміни до статутів ЛКП "Львівводоканал" та ЛКП "Львівсвітло".

Додамо, у червні цього ркоу на комісії екології, природокористування та енергозбереження Львівської міськради депутати вирішили напрацювати положення про створення наглядових рад при міських парках. Перша така наглядова рада може запрацювати при Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.