Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Павло Дроздяк

Середа, 23 серпня 2023, 12:35

Отець Дроздяк пішов від львівських райців у широкий світ

Павло Дроздяк

Павло Дроздяк пішов із посади капелана Львівської міської ради.

Сьогодні, 23 серпня, під час засідання Львівської міської ради капелан міської ради, прессекретар Львівської архієпархії УГКЦ Павло Дроздяк заявив, що йде з цієї посади.

Павло Дроздяк був капеланом Львівської міської ради впродовж 11 років. Сьогодні він подякував депутатам за співпрацю та провів останню молитву у міській раді. З вересня він служитиме для української діаспори у США. Міський голова Львова Андрій Садовий на прощання вручив Дроздяку золотий герб Львова.

Хто стане новим капеланом Львівської міської ради, стане відомо вже у вересні.

Зазначимо, з 2010 року у Львівській міській раді було започатковано традицію – кожне пленарне засідання сесії розпочинати із молитви. Першим капеланом міськради був парох храму Різдва Пресвятої Богородиці, отець Орест Фредина, а з 2012 року – отець Павло Дроздяк.

Дроздяк з 2008 року й до сьогодні є прессекретарем Львівської архиєпархії УГКЦ, відповідальний у Львівській митрополії за контакти з органами державної влади та місцевого самоврядування

Впродовж 2004-2014 років він був кореспондентом радіо "Воскресіння", а у 2004-2008 роках – автором і ведучим щонедільної релігійної програми на радіо "Львівська Хвиля" (100,8 FM) "Духовна Мандрівка".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.