Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

родовище піску

p-p.com.ua

Вівторок, 29 серпня 2023, 10:55

На Львівщині продають родовище піску у Червоноградському районі

родовище піску

Держгеонадра виставили на продаж дві ділянки Межиріченського родовища піску Червоноградському районі за 1,3 мільйона гривень.

Державна служба геології та надр України вперше виставила на продаж у системі ProZorro спеціальний дозвіл на користування надрами – Межиріченською та Сілецькою ділянками Межиріченського родовища, яке знаходиться на території Червоноградського району.

Аукціон стартує 14 вересня, а початкова вартість закупівлі становить 1 382 081,96 грн. 

Згідно з закупівлею, Межиріченська ділянка Межиріченського родовища розташована за межами східної околиці села Межиріччя, а Сілецька ділянка – за 3 км на південний схід від села Межиріччя в Червоноградському районі.

Вид корисної копалини – пісок. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислова розробка, корисних копалин з подальшим видобуванням корисних копалин (промислова розробка родовищ), 20 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.