Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Павелко

uaf.ua

Середа, 6 вересня 2023, 11:43

Львівський суд до жовтня залишив Андрія Павелка у СІЗО

Андрій Павелко

Львівський суд залишив без змін рішення про відсторонення від посади президента УАФ Андрія Павелка та його перебування під вартою.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

Львівський апеляційний суд 4 вересня відхилив апеляційні скарги на ухвалу Шевченківського районного суду Львова щодо відсторонення від посади та тримання під вартою президента УАФ Андрія Павелка.

Зокрема, 11 серпня 2023 року Шевченківський районний суд продовжив дію запобіжного заходу для Андрія Павелка у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб до 9 жовтня 2023 року, а також рішенням від 2 серпня цього року відсторонив його від посади президента Української асоціації футболу до 2 жовтня 2023 року.

"Не погоджуючись із зазначеними ухвалами захисники підозрюваного подали апеляційні скарги. Зокрема, просили застосувати більш м’який запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою, а ухвалу про відсторонення від посади скасувати" – йдеться у повідомленні.

Заслухавши апеляційні скарги, колегія суддів Львівського апеляційного суду постановила залишити їх без задоволення, а ухвалу суду – без змін.

Нагадаємо, у червні цього року суд постановив арештувати президента УАФ Андрія Павелка та утримувати під вартою впродовж 60 днів. Його звинувачують у розкраданні коштів під час будівництва заводу з виготовлення штучної трави для футбольних полів.

Додамо, Андрій Павелко був президентом Української асоціації футболу з 6 березня 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.