Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет ветмедицини імені Ґжицького

Четвер, 7 вересня 2023, 14:45

Студенти ветеринарного університету виступили проти призначення нового ректора

університет ветмедицини імені Ґжицького

Профком студентів виступив проти призначення Івана Парубчака в.о. ректора ветеринарного університету та закликав провести вибори.

Про це йдеться у відеозверненні профкому Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького, опублікованій у соціальній мережі TikTok.

Вчора, 6 вересня студенти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького записали відеозвернення у соцмережі TikTok з вимогою організувати вибори ректора вишу та виступили проти призначення виконуючим обов'язки ректора ветеринарного університету Івана Парубчака.

Зокрема, 5 вересня міністр освіти і науки України Оксен Лісовий своїм наказом призначив доктора наук з державного управління Івана Парубчака в.о. ректора ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького.

Зазначимо, Іван Парубчак працює у ветеринарному університеті з 2015 року. У 2015-2017 роках перебував на посаді професора кафедри зовнішньоекономічної діяльності, а з 2017 року є завідувачем кафедри публічного управління та адміністрування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.