Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Шелестак

ЛМР

Неділя, 10 вересня 2023, 15:23

Шелестак виявила проблему з невикористаними відпустками чиновників Садового

Наталія Шелестак

Депутати вимагають провести службове розслідування щодо випадків невикористаних чиновниками відпусток понад 100 днів.

Комісія фінансів Львівської міськради звернула увагу на ситуацію з невикористаними відпустками працівників Львівської міськради, адже за її даними, деякі чиновники мають по 100 і навіть по 200 невикористаних днів, що може призвести до великих витрат з бюджету у разі їхнього звільнення.

"Виявилось, що у міській раді є працівники, які мають по 100 і навіть по 200 невикористаних днів! Це, м'яко кажучи, не дуже добра ситуація, адже коли ці люди захочуть звільнятись, то міській раді доведеться виплачувати їм великі компенсації. А це зайве навантаження на бюджет в час війни. Я вважаю, що це неефективне адміністрування самого керівника і потрібно запобігати таким історіям", – сказала вона.

Голова комісії Наталія Шелестак повідомила, що проблема виникла під час реорганізації Третього ТМО, коли виявилось, що потрібно виплатити 16 млн грн медичному персоналу як компенсацію за невикористані відпустки. Вона зазначила, що це неефективне адміністрування самого керівника і потребує службового розслідування.

Комісія фінансів доручила управлінню персоналу провести службове розслідування щодо випадків невикористаних відпусток понад 100 днів, вжити заходів щодо вирішення цих ситуацій і недопущення їх у майбутньому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.