Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа на Львівщині

П'ятниця, 15 вересня 2023, 13:55

На Львівщині триває конкурс на посади директорів трьох навчальних закладів

школа на Львівщині

Конкурсна комісія розглянула допуск кандидатів на посади керівників трьох комунальних закладів освіти.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради. 

У середу, 13 вересня, конкурсна комісія з заміщення посад директорів трьох комунальних закладів загальної середньої освіти Львівської облради на своєму засіданні розглянула документи, подані чотирма претендентами для участі у конкурсі, та вирішила допустити їх до конкурсного відбору.

Зокрема, за рішенням комісії до конкурсу допустили Ольгу Заяць, яка претендує на посаду директорки КЗ ЛОР "Обласний науковий ліцей", Ірину Страшівську та  Романа Гуняка – на посаду директора КЗ ЛОР "Нагуєвицька спеціальна школа", Лесю Вовщук – на посаду директорки КЗ ЛОР "Підгірцівська спеціальна школа".

Відтепер кандидати зможуть провести зустрічі у трудових колективах, де вони представлять свої програми розвитку освітнього закладу. Такі зустрічі мають відбутися 18 вересня.

25 вересня кандидати в межах 1 і 2 етапу конкурсного відбору виконають тестові та ситуативні завдання, а наступного дня, 26 вересня, відбудеться 3 етап, на якому вони презентують конкурсній комісії свої перспективні плани розвитку закладу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.