Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Парк культури

lvivrada.gov.ua

Четвер, 14 вересня 2023, 13:04

У Львівському парку культури розроблять загальну концепцію розвитку та наведуть лад

Парк культури

У Львівському парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького наведуть лад.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.  

Сьогодні, 14 вересня, депутати комісії екології, природокористування та енергозбереження Львівської міської ради провели виїзне засідання у парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького. 

Як пояснила секретарка комісії, депутатка фракції Європейська Солідарність Анастасія Окряк, депутати, разом з управлінням містобудування та екології міськради, проговорили усі проблемні питання парку, які варто вирішити.

"Ми сьогодні говорили про якнайшвидше визначення меж парку. Оскільки зараз проводиться фінансовий аудит, то приблизно у жовтні ми будемо мати повну картину фінансового стану парку. Ще однією важливою справою є впорядкування договорів оренди з підприємцями, які здійснюють свою діяльність на території парку. З нового року всі договори будуть переукладеними.

Важливим моментом також є парк атракціонів, адже це неабияка можливість парку отримувати чималий прибуток. Після завершення аудиту плануємо підготувати загальну концепцію розвитку в частині атракціонів, щоб парк міг отримувати прибутки. Для цього потрібно залучити інвесторів" – наголосила Анастасія Окряк.

За словами депутатки, у планах – створити Наглядову раду у парку культури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.