Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

черги на кордоні

dpsu.gov.ua

Неділя, 17 вересня 2023, 09:25

Майже 600 вантажівок чекають на виїзд до Польщі через пункт пропуску Нижанковичі

черги на кордоні

У інших пунктах пропуску Львівщини черги були значно меншими. 

Сьогодні станом на 09:00 на кордоні з Польщею у Львівській області спостерігається невелика кількість транспортних засобів та пасажирів, які очікують на виїзд з України.

За даними Державної прикордонної служби України, найбільшою чергою виявилась електронна черга вантажних авто, які бажають виїхати з України до Польщі через пункт пропуску «Нижанковичі» – 588 вантажних автомобілів. У  цьому пункті пропуску здійснюється пропуск лише вантажівок з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн, без вантажу (крім цистерн, для небезпечних вантажів, у т.ч. ПММ).

 

У інших пунктах пропуску черги були значно меншими. Наприклад, у пункті пропуску «Краківець» очікувало 20 легкових автомобілів та 6 автобусів. 

Пропуск пішоходів на всіх пунктах пропуску із Польщею не здійснюється, за винятком пункту пропуску «Шегині», де очікувало 0 пішоходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.