Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

система опалення

Понеділок, 18 вересня 2023, 15:55

Департамент освіти ЛОВА замовив за 120 тисяч виготовлення ПКД з ремонту опалення у адмінбудівлі

система опалення

Департамент освіти і науки Львівської ОВА замовив за 124 тисячі гривень ПКД з капітального ремонту системи опалення в адмінбудинку на вул. Просвіти, 4а.

Централізована бухгалтерія № 1 при департаменті освіти і науки Львівської ОВА провела тендер у системі ProZorro на виготовлення проєктно-кошторисної документації з капітального ремонту системи опалення адмінбудинку департаменту освіти і науки Львівської ОВА, яку підрядник повинен здійснити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 11 вересня, участь у ньому взяло лише ТОВ "Комплекс Артгруп", яке погодилась виготовили проєктно-кошторисну документацію за встановлену Львівською ОВА ціну у 124 393,20 грн.

Згідно з закупівлею, підрядник повинен виготовити проєктно-кошторисну документацію з капітального ремонту внутрішньої системи опалення адміністративного будинку департаменту освіти і науки Львівської ОВА, що знаходиться на вул. Просвіти, 4а у Львові.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Комплекс Артгруп" зареєстроване з 2015 року у Львові, займається електромонтажними роботами та діяльністю у сфері архітектури. Власницею фірми є мешканка села Грімне Львівського району Софія Томашевська.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.