Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад на Львівщині

Вівторок, 19 вересня 2023, 15:23

Львівська облрада підтримала реорганізацію лікарні відновного лікування № 3

медичний заклад на Львівщині

Депутати погодили ліквідацію Львівської лікарні відновного лікування № 3 шляхом приєднання його до Львівської обласної клінічної лікарні.

Сьогодні, 19 вересня, на сесії Львівської обласної ради депутати вирішили реорганізували Львівську обласну лікарню відновного лікування № 3 шляхом приєднання до КНП ЛОР "Львівська обласна клінічна лікарня".

"За" проголосували 55 депутатів.

Згідно з рішенням, Львівську обласну лікарню відновного лікування № 3 на вул. вул. Грушевського, 36 у Соснівці Червоноградського району  ліквідують й приєднають до Львівської обласної клінічної лікарні, що на вул. Чернігівська, 7.

Працівників ліквідованої лікарні мають працевлаштувати в обласній клінічній лікарні, а усе майно патологоанатомічне бюро переходить у власність клінічної лікарні на вул. Чернігівська, 7.

У пояснювальній записці до проєкту рішення вказано, що таке об'єднання лікарень має покращити якість та доступність медичного обслуговування населення, в тому числі надання медичної та реабілітаційної допомоги особам постраждалим внаслідок збройної агресії РФ.

"Припинення КНП ЛОР "Львівська обласна лікарня відновного лікування № 3" в результаті реорганізації шляхом приєднання до КРП ЛОР "Львівська обласна клінічна лікарня" через приєднання до закладу охорони здоров’я, який включений до переліку закладів охорони здоров’я спроможної мережі госпітального округу Львівської області, наддасть можливість на відповідне покращення матеріально-технічної бази, а також отримання коштом програми державних гарантій медичного обслуговування населення додаткового фінансового ресурсу, що дозволить покращити якість і доступність надання медичної допомоги, зокрема, реабілітаційної допомоги хворим військовослужбовцям Збройних Сил України в рамках госпітального округу Львівської області" – йдеться у документі.

Зазначимо, у травні цього року в області завершили формування госпітального округу, а у квітні цього року комісія облради узгодила пропозиції до плану розвитку госпітального округу Львівщини.

Загалом до госпітального округу Львівщини включили 37 лікарень. 

Додамо, торік аудитори виявили втрати у Львівській обласній клінічній лікарні на 8,1 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.