Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

СБУ

Середа, 20 вересня 2023, 11:43

Держінспекторів Львівської митниці викрили на хабарництві

хабар

Митники вимагали хабарі за перевезення товарів для ЗСУ.

Про це повідомляє управління СБУ у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Служба безпеки затримала державних інспекторів митного поста "Смільниця" Львівської митниці, які вимагали гроші за не створення штучних перешкод при ввезенні товарів для ЗСУ через держкордон у воєнний час.

"В автівках, які блокували посадовці знаходились продукти харчування, а також запчасти для ремонту транспорту військових. Задокументовано щонайменше 7 фактів протиправної діяльності інспекторів" – наголосили в СБУ.

Посадовців затримали під час чергового отримання грошей у 200 доларів та 3 000 грн. Під час слідчих дій правоохоронці виявили у зловмисників понад 100 тисяч в гривневому еквіваленті – походження коштів встановлюється.

Наразі митникам оголосили підозру за ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Їм обрали запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави та відсторонено від займаних посад.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.