Зміст статті

20 вересня 2023

Топ-50 особистостей країни, що бореться

Топ-50 особистостей країни, що бореться: історії незламних українців, які надихають.

У кожного своя історія воєнного часу, яка вписана у світову хронологію. Незламні українці розповіли про свої особисті досягнення, що надихають, адже жити під ракетними обстрілами, відважно працювати попри все – ці історії закарбуються для майбутніх поколінь та стануть прикладом до наслідування.

У Львові відбулась презентація всеукраїнського спецпроєкту від журналу Piemont "Топ-50 особистостей країни, що бореться". Історії незламних українців, якими можна пишатись, розкривають внутрішні переживання, розповіді про роботу попри все та наближення до перемоги кожного на своєму місці.

Військові, лікарі, адвокати, доктори наук, представники релігій, директори підприємств і десятки інших професій, за якими криється особиста історія, що допомагає спільній справі.

Незалежність зараз це – честь боронити свою країну, це – честь бути чоловіком-захисником. Не хочу щоб мій син жив у поневоленій країні. Моя місія – надати постраждалим від війни військовим та цивільним максимально якісну допомогу саме в Україні! Хочеш бути вільним – йди проти свого страху. Свобода – це приймати рішення і нести за це відповідальність. Майбутнє у нас одне – Україна! Такими гаслами та твердими переконаннями живе кожен учасник проєкту.

Найбільше у проєкті – захисників України, які мають натхненні історії захисту держави, неймовірно сильні особистості стали прикладом та назавжди залишаються пером, що пише історію. Представники медицини, які допомагають як військовим, так і цивільним. Люди, які самовіддано покращують життя всім, хто цього потребує.

Також проект "Топ-50 особистостей країни, що бореться" показує й тих сильних особистостей, які виконують важливі справи не лише на фронті. Адвокати, підприємці, релігійні представники, держслужбовці, волонтери, науковці – ці особистості не під пильним поглядом суспільства, проте також докладають титанічних зусиль до спільної справи.

"Майбутнє у нас одне – Україна!" – каже керуючий партнер АО "Панасенко, Татомир і Партнери", начальник Головного управління ДМС у Львівській області у період 2022-2023 років Юрій Татомир.

Повномасштабне вторгнення змінило нас. По-перше – займався та продовжую займатися волонтерством. По-друге – загострене відчуття відповідальності. По-третє – почав цінувати речі, яким раніше не надавав значення. По-четверте – до мене прийшло усвідомлення того наскільки я пишаюся бути українцем та громадянином України. Всі ми, українці, стали єдиним механізмом, спрямованим насамперед для досягнення спільної мети – Перемоги!

Вважаю, що насправді високу ціну за незалежність віддають наші воїни, які її виборють щодня, і завдяки їм маємо можливість жити повноцінно. Наш народ, теж змушений платити через повномасштабне вторгнення терориста – російської федерації – втраченим своїм життям, життям близьких та зруйнованим домівками та побутом. Перемога країни – це жовто-блакитний стяг, що замайорить в кожному куточку нашої України, зокрема у Донецьку, Луганську та Криму!

Значення слова "незалежність" особисто для мене – це свобода у всіх її спектрах, це можливість вільно користуватися усіма правами задекларованими в Конституції України, і символом незалежності для мене став наш український народ!

Україна майбутнього – це однозначно наші діти, які точно будуть кращими та іншими, а ніж ми, зокрема й через те, що їм доводиться жити в умовах жорстокої війни та ставати дорослими та мужніми завчасно. У проєкті представлені десятки історій, які об'єднанні загальною ідеєю та розкривають кожного з учасників з унікального боку.

Попри всі жахи, які принесла війна, ми намагаємось шукати позитив. Війна зробила нас більш мобільними, організованими та готовими до будь-якого розвитку подій. Я готовий робити все можливе, щоб забезпечити майбутнє нашої України. Маємо розуміти хто ми є та цінувати все те що ми маємо.

Моя ціна за незалежність – це щодення праця для наближення перемоги, донати, просвітництво, непохитна позиція. Це за наявності інших альтернатив, залишатись у країні, що воює та працювати задля підтримання її економічного тонусу. Україна майбутнього – це країна, яка є лідером в світовій спільноті, країна на яку хочуть бути схожими, з якої беруть приклад!

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.