Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

П'ятниця, 22 вересня 2023, 10:12

Суд відправив посадовця військомату у Самборі, який знущався з чоловіка, під домашній арешт

судова справа

Заступнику начальника військкомату у Самборі, який разом з спільником катував та незаконно утримував чоловіка, призначили домашній арешт.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону на своїй стоірнці у Фейсбуці.

Вчора, 22 вересня, Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту для заступника начальника одного з відділів Самбірського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, причетного до побиття чоловіка та незаконного утримання його у приміщенні військкомату.

Як наголосили у прокуратурі, вони оскаржуватимуть це рішення.

Щодо військовослужбовця-водія цього відділу, який також був причетний до катування людини, то судовий розгляд все ще триває.

Нагадаємо, двоє працівників військкомату у Самборі тиждень незаконно утримували чоловіка, били його та морили голодом, змушуючи його пройти військово-лікарську комісію з подальшим призовом на військову службу під час мобілізації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.