Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Фб Львівської митниці

Вівторок, 26 вересня 2023, 14:00

На кордоні з Польщею виявили контрабанду нових Iphone на понад два мільйони гривень

контрабанда

У "Шегинях" та "Рава-Руській" митники затримали водіїв легкових авто, які незаконно перевозили смартфони марки Apple.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 25 вересня, у пунктах пропуску "Рава-Руська – Гребенне" та "Шегині – Медика" митники зупинили водіїв авто BMW та Opel, які незаконно намагалися ввезти в Україну нові моделі iPhone 15 Pro вартістю у 2,2 мільйона гривень

"Водій автомобіля BMW, 33-річний мешканець, Львівської області, вказав у декларації, що переміщує лише особисті речі. Однак під час огляду транспортного засобу працівники митниці спільно з прикордонниками виявили незадекларований товар: 33 смартфони марки Apple модель Iphone 15 Pro, нові в упакуванні.

Крім того, в автомобілі Opel, який слідував через пункт пропуску "Шегині" було виявлено серед особистих речей водія два IPhone 15 Pro Max" – йдеться у повідомленні. 

Незадекларовані товари вилучили, орієнтовна вартість товару становить близько 2,2 млн гривень.

За цими фактами львівські митники склали адміністративні протоколи відповідно до ч. 2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами) Митного кодексу України.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.